Opis prac

Projekt wnętrz Apartamentu w Suchym Lesie o powierzchni 120m2 .

Wnętrz podzielone na 2 strefy , dzienną i nocną.

Strefa dzienna utrzymana w tonacji 4 kolorów, biel, czerń, i brudny odcien turkusu, oraz dębu. 

kuchnię od salonu oddziela ciąg podwieszanych i stojących szafek. Górne szafki są kontynuacją podwieszonego sufitu , a dolne to kontynuacja podłogi drewnianej.

Czarny blat o gr 1cm wykonany z corianu.

Ze względu na ogrzewanie podłogowe w wiekszej części salonu jest jasnoszary gres( cisa ceramiche- le marne) o delikatnej strukturze.

W salonie jet takze ukryty kącik komputerowy.

W strefie dziennej znajduje sie także małe wc oraz pomieszczenie gospodarcze.

Strefą dzienną od nocnej oddzielają  przesuwne drzwi.

Korytarz prowadzi do sypialni rodziców i dzieci, a także łazienki.

 

 

 

W trakcie realizacji

Facebook Logo